8 augustus

Heeft u boeken, kleine elektrische apparaten, speelgoed of textiel over en wilt u de spullen wegdoen? Denk dan aan de BEST-tas! Circulus-Berkel zamelt de tas in augustus weer in.

De BEST-tas is bedoeld voor recycling van boeken, kleine elektrische apparaten, speelgoed en textiel. De spullen mogen in goede of in slechte staat zijn. Sociaal werkvoorzieningschap Delta zamelt de tassen iedere twee maanden huis-aan-huis in. Uw inzameldagen vindt u op de afvalkalender op www.circulus-berkel.nl en de app van Circulus-Berkel.

Nieuwe tas

Als u de BEST-tas bij de vorige inzameling in juni aan de weg heeft gezet, dan heeft u afgelopen maand een nieuwe tas in de bus gehad. Heeft u geen nieuwe tas ontvangen? Bel dan Circulus-Berkel: (0900) 9552 of stuur een WhatsApp naar 06-10 50 73 00. Nog niet eerder meegedaan of bent u uw tas kwijt? Vraag dan gratis een tas aan via (0900) 9552 of www.circulus-berkel.nl.

Goed bezig, best makkelijk

Met de tas winnen we grondstoffen terug en verminderen we de hoeveelheid restafval. Dat is winst voor het milieu. De inzameling en sortering levert ook sociale werkgelegenheid op. De BEST-tas is een samenwerking tussen de gemeente Lochem, Circulus-Berkel, kringloopbedrijf 2Switch, Weee Nederland en Leger des Heils Reshare. Meer informatie: www.circulus-berkel.nl.

Deel dit artikel