Zoals u waarschijnlijk wel weet is er grote behoefte aan nieuwe woningen. Daarom gaan we onder andere in Almen aan de slag met woningbouw. De gemeenteraad heeft daarvoor een locatie aangewezen aan de zuidkant van het dorp: Almen-Zuid 2b. Wij betrekken u als omwonende of als geïnteresseerde, graag bij de bouwplannen.

Daarom bent u van harte welkom bij de inloopbijeenkomst op woensdag 7 december 2022 tussen 18.00 uur en 21.00 uur in Ons Huis, Dorpsstraat 37 in Almen.

Tijdens deze inloopbijeenkomst ziet u een aantal mogelijke indelingen voor de woningbouwlocatie Almen-Zuid 2b. We horen graag wat u daarvan vindt. Daarnaast krijgt u informatie over hoe het proces gaat verlopen, hoe u mee kunt denken en wat u van ons mag verwachten. Er is voldoende gelegenheid om uw wensen en eventuele zorgen te bespreken. Er is geen centrale presentatie tijdens de inloopbijeenkomst. Medewerkers van de gemeente en van het stedenbouwkundig bureau mRO zijn aanwezig om tekst en uitleg te geven en antwoord te geven op uw vragen.

Aanmelden graag maar is niet verplicht

Het is voor ons handig te weten of u van plan bent te komen. Daarom is het fijn als u zich van tevoren aanmeldt. Aanmelden kan via rovsecretariaat@lochem.nl of via telefoon (0573) 289222. U kunt dan vragen naar Wilma Krikken of Gerlinde Bulten. Ook zonder aanmelding bent u van harte welkom. U kunt op elk gewenst moment binnenlopen.

Graag tot ziens op woensdag 7 december!

Deel dit artikel