Als woningeigenaar in onze gemeente kunt u meedoen met de groepsaankoop zonnepanelen. Met de actie van het Regionaal Energieloket bespaart u flink op de energiekosten en werkt u aan de verduurzaming van uw huis. Op 28 maart en 9 april zijn er informatieavonden.

Tijdens de informatieavond hoort u meer over deze actie en de financieringsmogelijkheden. Tevens kunt u vragen stellen aan installateur Dutch Solar Systems uit Goor en energiecoöperatie LochemEnergie. Bent u benieuwd of uw dak geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen? Kijk dan op www.zonatlas.nl/lochem.

Locaties informatieavonden

Op 28 maart vindt er in het gemeentehuis in Lochem een informatieavond plaats. Op 9 april is de Protestantse Kerk in Gorssel . U kunt dus kiezen waar u naar toe gaat. Het programma duurt van 19.30 tot 21.00 uur. De inloop is vanaf 19.15 uur.

Meer informatie en aanmelden

Aanmelden voor de informatieavond kan tot 27 maart (Lochem) en 7 april (Gorssel) via www.lochem.nl/groepsaankoopzonnepanelen. Mocht u niet kunnen, dan is directe inschrijving voor deze groepsaankoop mogelijk vanaf 28 maart via www.regionaalenergieloket.nl/lochem. Op deze site vindt u vanaf 13 maart ook een informatiepakket. Voor vragen over deze actie kunt u bellen met (088) 525 41 10 of mailen naar vragen@regionaalenergieloket.nl.

Organisatie

Het Regionaal Energieloket organiseert in opdracht van de gemeente Lochem en in samenwerking met LochemEnergie deze groepsaankoop. Wij vinden het belangrijk om onze inwoners te faciliteren bij de verduurzaming van hun woning. Dit past bij de ambitie om energieneutraal te zijn in 2030.

 

Deel dit artikel