Dinsdagavond 4 februari is er bij Boetiekhotel BonAparte in Barchem een informatie- en inspiratiebijeenkomst voor toeristisch ondernemers en andere belanghebbenden in de vrijetijdsector. Het programma begint om 20.00 uur en eindigt rond 22.00 uur. Aanmelden is gewenst.

Het afgelopen jaar is uit het enthousiasme van een aantal ondernemers én met steun van de gemeente een initiatief ontstaan onder de werknaam het Re-Creatiecentrum. Binnen het initiatief komen en werken ondernemers samen om de vrijetijdseconomie een impuls te geven. Aandacht is er voor de thema’s: Marketing & Sales, Events en Kennisoverdracht. Het Re-Creatiecentrum organiseert ook de informatie- en inspiratiebijeenkomst op 4 februari.

Informeren en inspireren

Het doel van de avond is om u te informeren over de voortgang én om u te inspireren en enthousiasmeren om een gezamenlijke profilering een warm hart toe te dragen. Ondernemers vertellen waarom ze het belangrijk vinden dat er samengewerkt wordt. Gienne de Gronde van 100% Winterwijk deelt hoe samenwerking kan leiden tot een succesvolle promotie van de gemeente. Tenslotte wordt u meegenomen in welke concrete acties opgepakt zijn en wat mogelijke plannen zijn. Samen hebben we de sleutel in handen om onze gemeente als aantrekkelijk en gastvrij op de kaart te zetten. Laat u informeren en beslis of u het initiatief wilt steunen.

Meer informatie en aanmelden

Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden? Stuurt u dan een e-mail naar laura@communicatieuithanden.nl onder vermelding ‘4 februari’. Graag uw naam, bedrijfsnaam en het aantal personen vermelden.

Deel dit artikel