De steunmaatregelen vanwege corona zijn dit voorjaar gestopt. Maar dat betekent niet dat er geen (financiële) steun meer is voor ondernemers.

Weet dat ROZ (Regionale Organisatie Zelfstandigen) er is voor ondernemers bij financiële problemen of schulden. ROZ verzorgt al jarenlang schuldhulpverlening voor ondernemers in opdracht van de gemeente Lochem. ROZ begeleidt en adviseert u bij het afwikkelen van schulden. Samen zoekt u naar oplossingen.

De schuldhulp is er in eerste instantie op gericht om het bedrijf in de lucht te houden. Als dat niet meer mogelijk is, ondersteunt ROZ ook bij het op een goede manier beëindigen van het bedrijf.

Kent u een ondernemer die financieel vastloopt? Of bent u die ondernemer? Faillissement aanvragen is meestal niet de oplossing om van schulden af te komen. Wacht niet te lang en neem contact op met ROZ, zij denken mee en adviseren u bij mogelijke oplossingen.

Meer informatie

Lees meer op: www.rozgroep.nl/schuldhulpverlening. Neem vrijblijvend contact op om een afspraak te maken via het contactformulier op de website (www.rozgroep.nl/contact), telefonisch via 074 241 5100 of per mail via info@rozgroep.nl

Deel dit artikel