Erwin en Tanja Pompe uit Lochem hopen dat ze er volgende kerst wonen. In hun nieuwe woning en kantoor in één aan de Holmerskamp in Lochem. “Alles nieuw, tussen Berkel en Twentekanaal, met een eigen kantoor en zicht op het water vanuit de woonkamer”. Ze zijn erg enthousiast over de ‘ondernemersstraat’ in Lochem.

Toekomstige bewoners Erwin en Tanja Pompe verheugen zich op Holmerskamp. Een wijk waar wonen en werken samen gaat.

Tanja Pompe: “Je hebt er wat inbeeldingsvermogen voor nodig, om te zien wat voor leuke wijk Holmerskamp wordt. De huizen hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding, je kunt de woning zelf indelen en er is nu nog veel te kiezen. Wij kopen, maar huren kan ook”.

Dichtbij centrum en natuur

Kreunen Bouw is gestart met het grondwerk en in januari begint de bouw. Volgend jaar wordt er gewoond en gewerkt aan de Hanzeweg, op steenworp afstand van de binnenstad en prachtige natuur. Eerst aan de Holmerskamp, later komt er ook een woonwijk verderop langs de Hanzeweg, op de ‘Kop van Oost’.

Uniek in Lochem

Erwin is zelfstandig ondernemer op verschillende terreinen. Hij houdt zich door het hele land bezig met keukenrenovaties, is trainer en auditor in de mechanisatiebranche. “Ik verheug me erop om straks een eigen kantoorruimte te hebben en te genieten van het mooie zicht op het water. Dat is uniek in Lochem!”

Berkel

Het stel hoopt op gezellige buren en vertelt enthousiast dat de wijk straks ook nog mooi wordt aangekleed met groen. “Het is natuurlijk al heel mooi geworden langs de Berkel”, vertelt Tanja enthousiast.

Koop en huur

Ben je ondernemer en wil je wonen en werken combineren? Heb je een vak dat je uitermate goed vanuit huis kunt doen, zoals tekstschrijver, kapper, administratie of ICT? Maar ben je toe aan een volgende stap? Kijk op www.bouwkavelslochem.nl of www.makkinga.nl. Koop en huur zijn mogelijk!

Ook ‘pionieren’ op Holmershuizen?

  • Wonen en werken onder een dak
  • Vanaf 215.242 euro vrij op naam
  • 2 parkeerplaatsen
  • Binnenstad op 5 minuten lopen
  • Station op 10 minuten lopen
  • Uitzicht op de Berkel en Twentekanaal
  • Snel breedband internet met glasvezelaansluiting
  • Al in 2020 beschikbaar!
 

 

Deel dit artikel