In mei koos Tevoet Online Lochem tot Wandelgemeente van het jaar 2022. Daar zijn we trots op! Dat vieren we graag met wandelliefhebbers uit onze gemeente die deelnemen aan de Nijmeegse Vierdaagse.

Onze gemeente is Wandelgemeente van het jaar. Graag promoten wij dit samen met u als wandelaar!

Loopt u de Nijmeegse Vierdaagse?

En wilt u onze gemeente helpen promoten als wandelgemeente? Dan hebben we een mooi wandel­gemeente-shirt voor u. Door dat te dragen wordt Lochem nog bekender als gemeente waar je de mooiste wandelroutes kunt lopen.

Meld u aan voor een shirt!

Scan de qr-code onderaan dit artikel of ga direct naar het aanmeldformulier en meld u aan. We reiken de shirts uit op een gezellige bijeenkomst op dinsdagochtend 5 juli om 8.00 uur. Voor alle deelnemers uit onze gemeente aan de Nijmeegse Vierdaagse is er een shirt. Meld u zich vooraf aan en geef door of u maat S, M, L of XL wilt en een heren- of damesmodel. Aanmelden kan tot 17 juni 2022 12.00 uur.

Ander groot wandelevent?

Doet u niet mee aan de Nijmeegse Vierdaagse, maar wandelt u dit jaar wel mee op een ander groot landelijk/buitenlands wandelevent? Vindt u het leuk om daar Lochem te promoten door het dragen van het wandelge­meenteshirt? Neem dan vóór 17 juni 12.00 uur contact op met a.blaauw@lochem.nl.

Deel dit artikel