In de week van 10 februari geeft ‘t Baken met diverse activiteiten aandacht aan het thema Zorgen voor Elkaar. Met als doel meer begrip voor elkaar, leren, samenwerken en ook gewoon leuke dingen doen! Voor sommige activiteiten hebben we een groep mensen speciaal uitgenodigd. Andere activiteiten zijn voor iedereen toegankelijk. Deelname is gratis, dus meld u snel aan!

Bezoek Beleefhuis Doetinchem

Bent u benieuwd naar slimme oplossingen die u kunt toepassen in uw woning zodat u daar langer veilig en comfortabel kunt blijven wonen? Meld u dan aan om mee te gaan naar het beleefhuis in Doetinchem op woensdag 12 februari. We vertrekken om 13.30 uur bij Den Oldenhof in Gorssel en om 13.30 uur bij het Graafschapterrein in Lochem. We verwachten rond 16.30 uur weer terug te zijn. Interesse? Stuur een mailtje naar: mail@bakenlochem.nl of bel met Birgit Boode via (06) 50 08 05 76.

Inloopbijeenkomst Check waar je recht op hebt

Heeft u een laag inkomen of schulden? Dan is het moeilijk om rond te komen. De gemeente heeft regelingen die u kunnen helpen. Op www.checkwaarjerechtophebt.nl leest u hier alles over. Meer weten? Tijdens de inloopbijeenkomst op 12 februari in het Stadshuus, Markt 3 in Lochem, helpen medewerkers van ’t Baken, Stichting Leergeld en het Jeugdfonds Sport & Cultuur u verder. De inloopbijeenkomst is van 13.30 tot 15.30 uur. U hoeft zich hier niet voor aan te melden.

Voorstelling cabaretier Fabian Franciscus

De uitsmijter van deze themaweek: een voorstelling van cabaretier Fabian Franciscus. Een bijzondere voorstelling op een bijzondere plek. Hij speelt zijn nieuwe show ‘Kleine Wereld’ in kapel Op ’t Rijsselt in Eefde. Wilt u bij deze voorstelling aanwezig zijn? Meld u dan snel aan via mail@bakenlochem.nl. Fabian heeft autisme (MCDD) en OCD. Hij ziet dit als een mooie bron van inspiratie voor zijn optredens.

 

 

Deel dit artikel