De dienstverlening van de gemeente Lochem loopt door, maar anders. Kom alleen langs als u een afspraak heeft. Een afspraak maakt u telefonisch via (0573) 28 92 22 of online.

Momenteel kunt u op alle werkdagen ’s ochtends terecht. Daarnaast kunt u ook voor woensdagmiddag, donderdagmiddag of donderdagavond een afspraak maken.

Het is voor iedereen mogelijk om op afspraak langs te komen, voor zaken die niet kunnen wachten. Het blijft voor iedereen mogelijk om op tijd een document aan te vragen of te verlengen. Of om op tijd een andere aanvraag te doen waarvoor het nodig is om langs te komen. Veel zaken kunt u ook online regelen via onze website: www.lochem.nl.

Onze aangepaste dienstverlening samengevat:

  • Kom alleen op afspraak langs in het gemeentehuis of gemeenteloket Gorssel
  • U belt vooraf om een afspraak te maken via telefoonnummer (0573) 28 92 22 of u maakt zelf een afspraak online.
  • Een afspraak maakt u alleen voor zaken die niet kunnen wachten én die niet digitaal afgehandeld kunnen worden. Dit bespreken we met u als u ons belt.
  • Daarbij geldt: heeft u klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Kom dan niet naar het gemeentehuis, blijf thuis en probeer sociaal contact te vermijden
  • Bezoekers en medewerkers houden minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar
  • U kunt met pin betalen

Publieksinformatie coronavirus

Wij vragen uw begrip voor deze aanpassingen. Hierdoor beperken we gezondheidsrisico’s voor u en onze medewerkers. Alleen samen kunnen we de verdere verspreiding van het coronavirus indammen. Heeft u vragen over het coronavirus? Kijk dan op www.rivm.nl of bel het publieksinformatienummer 0800-1351.

Deel dit artikel