Gemeente Lochem en 't Baken zijn op donderdag 13 juni weer bereikbaar via de telefoon, website en per e-mail. We zijn u graag van dienst. Het is weer mogelijk om online een afspraak in te plannen, geboortes aan te geven en om een rijbewijs, paspoort of ID-kaart aan te vragen. De balies zijn geopend volgens openingstijden. 

Vandaag, 12 juni 2019, waren we digitaal niet bereikbaar en konden inwoners bellen naar een tijdelijk nummer. Dit had te maken met herstelwerkzaamheden als gevolg van de digitale inbraak (hack) op ons netwerk. We hebben ons best gedaan om vandaag iedereen zo goed mogelijk te helpen zonder de ondersteuning van onze systemen. We danken u voor uw begrip, de vriendelijke opmerkingen naar onze medewerkers en medewerking. 

Over het onderzoek kunnen we nog niets nieuws melden. We zijn van de fase van informatie verzamelen nu naar de fase van herstel gegaan. Hierdoor kan de gemeente de dienstverlening hervatten. De forensisch onderzoekers gaan nu de sporen analyseren. Zodra wij meer duidelijkheid hebben, zullen wij meer informatie geven.

Deel dit artikel