Heeft u al eens in een elektrische deelauto gereden? Dat kan bij Elektrip, een initiatief van Lochem Energie. LochemEnergie wil dat zoveel mogelijk mensen zorgeloos en betaalbaar rijden met de deelauto’s van Elektrip. Daarom voert LochemEnergie momenteel een onderzoek uit naar de mening van inwoners over rijden in een elektrische deelauto.

Met de uitkomsten willen ze het gebruik van de deelauto’s aantrekkelijker maken voor meer mensen. Dat brengt een duurzame samenleving weer een stapje dichterbij. U kunt nu via een vragenlijst aangeven waarom u wel of niet een elektrische deelauto wilt gebruiken. Het duurt vijf minuten om de vragenlijst in te vullen. Scan de QR-code of tik in uw browser bijgaande link in: https://forms.gle/Jjomwh7g3t8qyag76

Er zijn 6 elektrische auto's beschikbaar in de gemeente Lochem. Ze zijn te vinden in Lochem, Gorssel, Almen en Eefde. Een deelauto reserveren kan eenvoudig via een app op uw telefoon. En bijladen kan bij een van de laadpalen. Daarvan komen er steeds meer, ook in de regio. Elektrip werkt met vrijwilligers, die het gebruik van een deelauto en het elektrisch rijden laagdrempeliger willen maken.

Deel dit artikel