Nu ook haltes in Exel en Zwiep. HaltetaxiRRReis is een deeltaxi op bestelling die flexibel van halte naar halte rijdt. Met de haltetaxi reist u snel en flexibel van halte naar halte met goede aansluiting op bus of trein. Dit 7 dagen per week van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat. Ook op plekken waar en/of tijdstippen waarop de buurt- stads of streekbus niet rijdt. Er is nu ook een halte in Exel en Zwiep. De haltetaxi rijdt sinds 3 april in heel Gelderland als aanvulling op het reguliere openbaar vervoer.

De haltetaxi ook iets voor u? Plan en bestel uw reis gemakkelijk op RRReis.nl/haltetaxi of bel met de klantenservice op 085-004 66 99 (lokaal tarief).

OV-ambassadeurs

Bent u nog onbekend met en/of onzeker in het reizen met het openbaar vervoer, neem dan eens contact op met de OV-ambassadeurs. OV-ambassadeurs zijn senioren die vrijwillig hun kennis en ervaring delen met anderen die niet bekend zijn met het openbaar vervoer.

Zij helpen u met al uw vragen over het reizen met de haltetaxi, bus en/of trein tijdens hun spreekuren en/of informatiebijeenkomsten. Ook kunt u zich opgeven om mee te gaan op een proefreis in klein groepsverband. Meer informatie: ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur of op de website van RRReis.nl.

Deel dit artikel