​​​​​​​GGD Noord- en Oost-Gelderland is op zaterdag 13 november & zaterdag 4 december aanwezig bij Tafeltennisvereniging De Toekomst, Runmolenlaan 17 in Lochem voor extra informatie en voorlichting over het coronavirus en de coronavaccinatie. De locatie is ingericht als tijdelijke pop-up locatie met vrije inloop voor iedereen die vragen heeft of zich wil laten vaccineren zonder eerst een afspraak te maken.

foto vrouw tekst zonder afspraak

Als iedereen zich laat vaccineren, kan het coronavirus zich minder makkelijk verspreiden. Een vaccinatie beschermt niet alleen jezelf, maar ook de mensen om je heen. Als veel mensen een prik nemen, kan er steeds meer en komen er minder coronaregels. Het geeft uiteindelijk meer vrijheid. Daarom is iedereen in de gemeente Lochem van harte welkom in deze tijdelijke locatie voor informatie en om zich te laten vaccineren.

Vaccineren is niet verplicht. Je kiest zelf of je een prik wil of niet. Je goed informeren helpt bij het maken van een keuze. In de pop-up locatie geven we je alle informatie en kun je vragen stellen. Om zeker te weten dat je een keuze maakt die bij jou past, zorgen wij dat je dit kan doen op basis van goede, open en eerlijke informatie.

De locatie van Tafeltennisvereniging De toekomst is op zaterdag 13 november & zaterdag 4 december geopend van 09.00 – 17.00 uur aan de  Runmolenlaan 17. Vrije inloop is mogelijk en praktische informatie is te vinden op: www.ggdnog.nl/corona/corona-vaccinaties/vaccinatietour-door-de-regio.

Deel dit artikel