Doet u ook mee aan het NK Tegelwippen? Erwin Beumer uit het buitengebied van Laren wipte onlangs meer dan 200 m2 tegels uit zijn tuin. Weer een mooie bijdrage voor onze gemeente aan het NK Tegelwippen.

foto van grote tuin waarbij straatwerk verwijderd is
In zowel de voortuin als achtertuin heeft Erwin Beumer een begin gemaakt met het vergroenen en het 'onttegelen'. Ook op het erf verwijderde hij 200m2 aan straatwerk

Ik woon op een erf in het buitengebied van Laren. In een voormalig huis van mijn oma. In zowel de voortuin als achtertuin heb ik een begin gemaakt met het vergroenen en het 'onttegelen'. Omdat we ook het erf aanpassen is er 200m2 straatwerk verwijderd. Hier heb ik dit voorjaar een akkerbloemenmengsel ingeplant. Er komt nog meer groen in de komende tijd”, vertelt Erwin enthousiast.

Doe ook mee!

Van 21 maart tot en met 31 oktober doen we mee aan het NK Tegelwippen. Brengt de actie van Erwin u op een goed idee? Wip dan ook tegels uit uw tuin en geef ze op via www.nk-tegelwippen.nl. U maakt dan ook kans op een groene prijs van de gemeente. Stuurt u uw initiatief ook in aan nktegelwippen@lochem.nl, dan zetten wij u initiatief extra in het zonnetje. Samen maken we de gemeente groener!

Meer inspiratie en informatie op www.nk-tegelwippen.nl.

Deel dit artikel