Toch al van plan een elektrische auto te kopen, maar hikt u een beetje aan tegen de prijs? Kom eens praten met Elektrip van LochemEnergie. Als burgercoöperatie hebben wij een erg interessant aanbod voor de aanschaf van níeuwe elektrische auto’s.

Tenminste als u de auto wilt delen met minimaal 1 andere persoon. Dat mag uw broer of uw zus zijn, uw beste vriend, een paar goede buren in de straat, of (nu nog niet bekende) mensen die graag af en toe gebruik willen maken van een elektrische auto. Dat kan allemaal. Met een superhandige app op uw smartphone kan ieder gemakkelijk de auto reserveren en wordt er tegelijkertijd geadministreerd.

Interesse? Laat het weten!

Elektrip van LochemEnergie kan daarvoor een provinciale subsidie inzetten. En, omdat wij als coöperatie de aankoop doen, kunnen wij ook ondernemersvoordelen behalen, zoals de btw-teruggave. Geïnteresseerd? Laat het weten. Bij grote belangstelling organiseren we een gezamenlijke avond, want met de goede ideeën van iedereen komen we verder. Stuur een mail naar Tonnie Tekelenburg op tonnie.tekelenburg@lochemenergie.net.

 

 

Deel dit artikel