De eerste informatieavond voor de groepsaankoop zonnepanelen is donderdag 28 maart goed bezocht. Ruim 100 inwoners van onze gemeente werden geïnformeerd over de voordelen van het opwekken van duurzame energie. Op 9 april is er in Gorssel nog een informatieavond gepland. Deze avond heeft hetzelfde programma.

Ruim 100 inwoners uit onze gemeente lieten zich informeren over de groepsaankoop van zonnepanelen.

Belangstellenden kregen meer te horen over de actie en de financieringsmogelijkheden. Zo was er ruimschoots de tijd om vragen te stellen aan installateur Dutch Solar Systems uit Goor en energiecoöperatie LochemEnergie.

Op 9 april informatiebijeenkomst in Gorssel

Heeft u deze informatieavond gemist? Geen probleem. Op 9 april is er in Gorssel nog een bijeenkomst waar u alles hoort over deze groepsaankoop. Deze avond vindt plaats in de Protestantse Kerk van 19.30 tot 21.00 uur (inloop is vanaf 19.15 uur). Aanmelden kan tot 7 april via www.lochem.nl/groepsaankoopzonnepanelen.

Informatiepakket en directe inschrijving

Een uitgebreid informatiepakket vindt u op www.regionaalenergieloket.nl/lochem. Hier kunt u zich ook rechtstreeks inschrijven. Voor vragen over deze actie kunt u bellen met (088) 525 41 10 of mailen naar vragen@regionaalenergieloket.nl.

Organisatie

Het Regionaal Energieloket organiseert in opdracht van de gemeente Lochem en in samenwerking met LochemEnergie deze groepsaankoop. De gemeente vindt het belangrijk om u als inwoner te faciliteren bij de verduurzaming van uw woning. Dit past bij de ambitie om energieneutraal te zijn in 2030.

 

Deel dit artikel