De dagen worden korter. U zit meer binnen en u wilt het thuis gezellig maken. Aan het eind van de middag schenkt u een welverdiend glas rode wijn in. Dat hoort bij deze tijd van het jaar, toch? Of is het stiekem een gewoonte geworden? Ook benieuwd wat een maand niet drinken met u doet? Doe net als duizenden anderen mee met Dry January!

Succesvol pauzeren tijdens Dry January kan een uitdaging zijn. In die maand ligt er een dipje op de loer. Als u zich inschrijft op www.ikpas.nl dan ontvangt u tips, artikelen en recepten die u helpen en stimuleren om geen alcohol te drinken. Uit onderzoek blijkt dat ruim driekwart van de deelnemers aan IkPas het de hele maand volhoudt. Bovendien voelt 60% van de deelnemers zich mentaal of lichamelijk fitter, 55% slaapt beter, 32% voelt zich gezonder en 31% valt af in gewicht. Schrijf u nu in en ervaar zelf wat een alcoholpauze met u doet!

Meedoen: alleen of samen

Meld u aan via www.ikpas.nl. Doe alleen mee of als team. Stimuleer uw familieleden, vrienden of sportteam om ook mee te doen. Zo wordt de uitdaging voor iedereen leuker en makkelijker! 

Meer ondersteuning nodig?

Maakt u zich zorgen over uw eigen alcoholgebruik, of het alcoholgebruik van iemand in uw omgeving? Dan kunt u (gratis) in gesprek met een professional van Iris in de Buurt (m.winkel@iriszorg.nl en a.panka@iriszorg.nl).

Deel dit artikel