De opening van het Centrum voor jong ondernemerschap op 11 juli, als onderdeel van Ondernemers Villa Lochem, is druk bezocht. Ruim honderd nieuwsgierigen kwamen een kijkje nemen in het pand aan de Ampsenseweg.

Wethouder Eric-Jan de Haan opent pand
Wethouder Eric-Jan de Haan gaf de bezoekers tijdens de opening van het Centrum voor jong ondernemerschap een warm welkom.

De locatie nabij landgoed Ampsen is geheel onder handen genomen. Alles is geschilderd en de ruimten binnen hebben een complete metamorfose ondergaan. Rolf Winter is de drijvende kracht achter de ondernemersvilla en biedt samen met mkb-manager Hans Wennekes ruimte voor startende ondernemers. Samen onder 1 dak bevordert samenwerken en vergroot de kans op groei.

Partners

Verschillende partners hebben geïnvesteerd: Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek, gemeente en later de provincie. Deze stichting start samen met Hans Wennekes het centrum op. Op termijn zal de stichting het centrum voor jong ondernemerschap zelfstandig exploiteren. Door de samenwerking met de grotere onderwijsinstellingen, starters, zzp-ers en de bekende Lochemse bedrijven kan het centrum ondernemerschap aantrekken, stimuleren en behouden voor de regio.

Informatie

Wie vragen heeft over de mogelijkheden en kansen voor startende ondernemers in de gemeente Lochem, kan contact opnemen met mkbmanagers@lochem.nl.

Deel dit artikel