In Laren wordt er gewerkt aan een plan om gezamenlijk veel energie te besparen. Aardgasvrij Laren zoekt voor drie werkgroepen vrijwilligers.

De projectgroep Aardgasvrij Laren, onderdeel van Wakker Laorne, heeft drie werkgroepen. Eén groep bewoners gaat met de Techniek aan de gang. Een andere groep gaat met Financiën en Juridische zaken aan het werk. En een derde groep met Communicatie en Participatie. Voor alle werkgroepen zoeken ze betrokken vrijwilligers. Het mooiste is natuurlijk als uzelf in Laren, Exel of de omliggende buurtschappen woont.

Kennis en ideeën

De werkgroepen worden begeleid door een professioneel team. Daarbij leveren alle deelnemers aan Aardgasvrij Laren kennis en ideeën aan. Ook de gemeente Lochem zal met raad en daad bij staan. De geschatte tijdsbesteding is gemiddeld twee tot vier uur per week.

Meer weten?

Lijkt het u leuk om deel te nemen aan een enthousiaste werkgroep? Of wilt u de volledige vacaturetekst bekijken? Ga dan naar de vacaturebank op www.stichtingwelzijnlochem.nl of kijk op www.wakkerlaorne.nl.

Deel dit artikel