Bent u ondernemer in de gemeente Lochem? Wilt u meepraten over onze nieuwe economische agenda? Maandagavond 21 november bespreken we een eerste plan voor de agenda met ondernemers. Wethouder Eric-Jan de Haan (economie) is ook aanwezig. U bent van harte welkom om erbij te zijn in het gemeentehuis aan de Hanzeweg in Lochem.

“De economische agenda 2019-2022 loopt op zijn eind,” legt Anneloes Blaauw uit. Zij is beleidsmedewerker economie bij de gemeente Lochem. “Dit najaar werken we aan een nieuwe agenda. Daarin krijgen belangrijke onderwerpen een plek: arbeidsmarkt, duurzaamheid en ontwikkelingen op het gebied van landbouw. Ook houden we oog voor de basis: het behartigen van belangen van ondernemers, ondernemers helpen bij nieuwe plannen en het informeren en verbinden van ondernemers.”

Wilt u erbij zijn op 21 november? 

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar a.blaauw@lochem.nl. Zet daarin uw naam en uw bedrijfsnaam. U ontvangt dan vooraf het eerste plan van de economische agenda met uitleg over waar en hoe laat u zich kunt melden op maandagavond.

Heeft u een onderwerp voor onze agenda?

Kunt of wilt u er niet bij zijn op 21 november, maar wilt u wel een onderwerp meegeven? Mail ons gerust! We ontvangen uw mail graag uiterlijk 21 november.

Anneloes Blaauw is bij de gemeente Lochem uw aanspreekpunt voor het economisch beleid en al uw vragen op het gebied van recreatie en toerisme. Telefoon: (0573) 28 93 57
E-mail: a.blaauw@lochem.nl
Deel dit artikel