Vanaf 1 februari is het mogelijk om een bijdrage vanuit het crisisfonds aan te vragen. Dit crisisfonds is in het leven geroepen om inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties die financiële problemen hebben door de stijgende (energie)prijzen te kunnen helpen.

Er zijn binnen de gemeente Lochem veel organisaties die actief zijn op het gebied van armoedebestrijding. Voor al deze partners is ook een bijdrage uit het crisisfonds beschikbaar. Dus bent u een niet-commerciële organisatie die betrokken is bij armoedebestrijding in de gemeente Lochem? U kunt een bijdrage van maximaal 5.000 euro krijgen uit het crisisfonds. Deze bijdrage is voor het opschalen van bestaande activiteiten of voor directe uitgaven voor inwoners die het financieel moeilijk hebben.

Aanvraag indienen
Via onze website www.lochem.nl/crisisfonds kunt u een aanvraag indienen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op! Wilt u meer informatie? Neem dan even contact op met Jeannet van Zanten van de afdeling Maatschappelijke Ontwikkeling.

 

Deel dit artikel