De aangescherpte maatregelen rondom COVID-19 vragen om een andere invulling van de brainstormbijeenkomst op dinsdag 6 oktober. Fysiek bijeenkomen en brainstormen is lastig en onverstandig. Daarom is het programma aangepast en gaan we digitaal. Een andere manier om met elkaar in verbinding te blijven.

Aandacht voor wat in de sector speelt

De vrijetijdssector is op dit moment enorm in beweging. COVID-19 zorgt voor uitdagingen, maar ook voor kansen in de vrijetijdssector. Tijdens de bijeenkomst op 6 oktober is er ruimte voor het uitwisselen van informatie en ervaringen. U kunt vertellen wat er in uw bedrijf of uw organisatie speelt, waar u tegenaan loopt en hoe u de afgelopen maanden hebt ervaren.

Op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Naast het uitwisselen van ervaringen en informatie, vertellen Eric- Jan de Haan - wethouder Economie, Mobiliteit en Buitenruimte, Annemiek Riefel – Adviseur Ruime en Vrije tijd STAT, Ramon Bakhuizen – voorzitter VVV Lochem (ovb) en Hans Wennekes – MKB manager, over de ontwikkelingen in de vrijetijdssector binnen de gemeente en de regio. 

Programma

  • 20.00 uur - Start bijeenkomst – welkom
  • 20.05 uur - Ontwikkelingen op het gebied van R&T in de regio en de rol van de gemeente Lochem hierin
  • 20.20 uur - Toekomst en stand van zaken van de VVV gemeente Lochem (ovb)
  • 20.30 uur - Trends en ontwikkelingen rondom COVID-19 in de sector, regio Achterhoek en de Provinciale regelingen
  • 20.45 uur - Tijd voor vragen en discussie

Aanmelden

Als u aan wilt sluiten bij de online bijeenkomst, kunt u zich hier aanmelden.

Doe dat uiterlijk maandag 5 oktober om 18.00 uur. Dinsdag ontvangt u op het e-mailadres waarmee u zich aanmeldt, een uitnodiging met de link voor de meeting. Ook krijgt u een korte instructie voor het gebruik van MS Teams. De meeting start om 19.50 uur. Hebt u vragen aan Eric-Jan de Haan, Annemiek Riefel, Ramon Bakhuizen of Hans Wennekes, stuur die dan met uw aanmelding mee.

Voor meer informatie neem contact op met Hans Wennekes

Deel dit artikel