Veilig ouder worden: dat wil toch iedereen? Maar wist u dat één op de twintig ouderen slachtoffer wordt van financieel misbruik? Bijvoorbeeld in de vorm van diefstal, ongewenste bemoeienis met geldzaken of nalatenschapsfraude? Hoe herkent u het probleem en wat kunt u doen om het te voorkomen? Weet u waar u terecht kunt als u vragen heeft over het regelen van zorg? Wilt u wel eens een rustig gesprek hebben over uw thuissituatie?

Bijeenkomst

Kom dan naar de bijeenkomst ‘Veilig ouder worden’ op dinsdag 7 en 21 mei 2019. Samen met de Rabobank als maatschappelijk betrokken initiatiefnemer wordt deze bijeenkomst gehouden. Meerdere partijen die ouderen adviseren, zijn hierbij betrokken. De Rabobank, politie, Tap & van Hoff notarissen en ’t Baken vertellen u meer over het voorkomen van financiële risico’s en hoe u zo lang mogelijk veilig zelfstandig thuis kunt blijven wonen. Er is voldoende gelegenheid om vragen te stellen of een nadere afspraak te maken.

U bent van harte welkom

De bijeenkomsten vinden plaats op:

  • Dinsdag 7 mei van 09:30 tot 11:30 uur bij Kulturhus ’t Kruispunt in Laren.
  • Dinsdag 7 mei van 13:30 tot 15:30 uur bij Sport- en Cultureel centrum ’t Trefpunt in Gorssel.
  • Dinsdag 21 mei van 09:30 tot 11:30 uur in het Gemeentehuis in Lochem.

Aanmelden is nodig!

Bent u geïnteresseerd? U kunt zich aanmelden via www.rabobank.nl/noa. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar voor deze bijeenkomsten.

Deel dit artikel