Op woensdag 22 januari van 19.30 tot 21.00 uur is er in Het Spijk in Eefde een bijeenkomst over een kleine uitbreiding van de boomgaard langs de Eefse Beek. U bent als inwoner welkom om deze bijeenkomst bij te wonen.

De boomgaardgroep in Eefde heeft recent haar ideeën gedeeld met de gemeente over een kleine uitbreiding van de boomgaard langs de Eefse Beek. De gemeente neemt initiatieven en ideeën van haar bewoners over hun eigen leefomgeving serieus. Er is door ons gekeken naar deze ideeën. Ook is er gesproken over de samenwerking, de aandachtspunten en de verbinding met de scholen in het dorp. Maar ook naar de betekenis van het geheel voor de mede-dorpsbewoners.

Doel bijeenkomst

Graag delen wij met u de ideeën die er zijn. De initiatiefnemers lichten hun ideeën en aandachtspunten toe. Samen met u verkennen en bespreken we vervolgens uw vragen, aanvullende ideeën en mogelijkheden en uw opmerkingen en aandachtspunten.

Vragen?

Heeft u nog vragen neem dan contact op met Francien van Gils of Baarte de Rooy, via (0573) 28 92 22 of via f.vangils@lochem.nl of b.derooy@lochem.nl.

Deel dit artikel