4 september

Heeft u extra zorg voor een van uw ouders of voor een kind? Woont u met iemand samen die langdurig ziek is, verslaafd of in de war, of een beperking heeft? Of is er iemand in uw omgeving - een familielid, vriend of buur - voor wie uw hulp onmisbaar is? De gemeente wil u heel graag bedanken voor wat u doet! Als mantelzorger bent u veel belangrijker dan u zelf misschien denkt. De gemeente stelt een bedrag van € 100 ter beschikking als blijk van waardering voor mantelzorgers: het mantelzorgcompliment.

Bent u mantelzorger en zorgt u voor iemand die onze gemeente woont? Dan kunt u  tot 31 december 2018 het mantelzorgcompliment aanvragen via het Knooppunt Mantelzorg van Stichting Welzijn Lochem. U kunt ook iemand anders aanmelden die volgens u het mantelzorgcompliment van harte verdient. Aanvraagformulieren kunt u krijgen bij de receptie van het gemeentehuis of in het kantoor van Stichting Welzijn Lochem in Gorssel of Lochem. Ook kunt u het formulier downloaden van  www.welzijnlochem.nl.

Ook voor kinderen

Voor kinderen die in een gezin opgroeien waar veel zorg is, is er ook een speciale blijk van waardering.  Zij kunnen kiezen uit een fashioncheque, een bol.com-cadeaubon of een VVV-bon van € 25. Daarnaast worden zij uitgenodigd voor een leuke FUN-dag.

Meer weten?

Heeft u vragen over het mantelzorgcompliment of wilt u meer weten over de voorwaarden? Kijk dan op www.welzijnlochem.nl of neem contact op met het Knooppunt Mantelzorg via mantelzorg@welzijnlochem.nl of telefoon: (0573) 29 70 00. Zij helpen u graag verder.

Deel dit artikel