Zin in een drankje? Neem eens een spannende alcoholvrije cocktail! Dit jaar staat de alcoholvrije bar van Happy Drinks op de Larense Kermis op maandag 9 september 2019 van 12.00 tot 14.00 uur. De bar heeft een menukaart vol verrassende drankjes, die geen druppel alcohol bevatten.

Spaanse peper en chilisiroop

Lekker drinken en lol hebben zonder alcohol, dat is de missie van de Happy Drinks. De bar is bedacht door het Trimbos-instituut en tv-kok Pierre Wind. Om alcoholvrij spannender te maken, ontwierp de overenthousiaste Wind alcoholvrije dranken met een kick en speciale twist. Denk aan ingrediënten als Spaanse peper, koriander, appelazijn of chilisiroop. Echte smaakbommetjes dus.

Drankjes die verleiden

Met Happy Drinks zetten Pierre Wind en het Trimbos-instituut zich al jaren in voor een spannender alcoholvrij aanbod in de horeca. Wind: “Mensen willen meer te kiezen hebben als ze uitgaan. Verleid ze, daag ze uit met creatieve alcoholvrije dranken die je gedronken wilt hebben. De horeca kan meehelpen door prikkelende alcoholvrije dranken aan te bieden. Zo helpen we om het alcoholgebruik te verminderen.”

Wat weet jij over alcohol?

De gemeente Lochem geeft de komende jaren extra aandacht aan het verantwoord omgaan met alcohol. Daarom neemt de gemeente, in samenwerking met Tactus, het initiatief om verschillende spannende, alcoholvrije cocktails op de kaart te zetten waar iedereen van kan genieten.

Deel dit artikel