De fiets op en uw (fiets)tas vullen met de lekkerste producten uit de streek. De nieuwe Smaakvolle Routekaart, die gemaakt is voor de gemeenten Zutphen, Lochem en Bronckhorst, laat u precies zien waar u moet zijn! Met maar liefst 80 adressen is er altijd wel een heerlijke smaakmaker in de buurt.

Met maar liefst 80 adressen is er altijd wel een heerlijke smaakmaker in de buurt.

Drie fietsroutes voeren langs verschillende heerlijke adressen. De routes lopen over het knooppuntennetwerk, waardoor deze eenvoudig te volgen zijn. Naast een fysieke kaart zijn de routes ook online beschikbaar via het Achterhoek routeplatform. De routes zijn te vinden via achterhoek.nl/routes of de Achterhoek routes app. Ook is de Smaakvolle Routekaart  gratis te verkrijgen bij VVV kantoren en de streekproducenten die op de kaart zijn vermeld. Plannen voor een bezoekje aan een van de smaakmakers? Check dan vooraf de openingstijden.

De Achterhoekse Productbeleving

De kaart is gemaakt vanuit het programma De Achterhoekse Productbeleving, waarin de gemeenten Bronckhorst, Lochem en Zutphen, Achterhoek Toerisme en een aantal andere partijen samenwerken om de bekendheid van de streekproducten in de Achterhoek te vergroten.

Direct naar de Smaakvolle Route Lochem

Deel dit artikel