Vanaf dinsdag 12 februari valt het aanslagbiljet voor gemeentebelastingen op uw deurmat. Bent u aangesloten op MijnOverheid, dan ontvangt u het digitale aanslagbiljet eerder, namelijk vanaf maandag 11 februari. Het aanslagbiljet wordt verstuurd door Tribuut.

Klopt uw aanslagbiljet niet?

Wie denkt dat de WOZ-waarde of andere zaken op het aanslagbiljet niet kloppen, kan daarvoor contact opnemen met medewerkers van Tribuut. Zij beantwoorden vragen en zorgen dat eventuele onjuistheden, bijvoorbeeld in de vastgestelde WOZ-waarde, zo snel mogelijk worden hersteld. Formeel bezwaar maken is dan niet meer nodig. Ook op de website www.tribuut.nl is actuele informatie te vinden en worden veelgestelde vragen beantwoord.

MijnTribuut 

De website van Tribuut biedt de mogelijkheid om met DigiD in te loggen op een persoonlijke MijnTribuut pagina. Bijvoorbeeld om een taxatieverslag op te vragen, om automatische incasso aan te vragen of stop te zetten of om uw rekeningnummer te wijzigen.

Bereikbaarheid Tribuut

Tribuut is van maandag tot en met donderdag van 08.30–17.00 uur en op vrijdag van 08.30–12.30 uur telefonisch bereikbaar op (055) 580 22 22. Een e-mail kunt u sturen naar info@tribuut.nl. Op de website tribuut.nl kunt u informatie rustig nalezen.

Wat is Tribuut?

Tribuut is het belastingcentrum voor alle inwoners, bedrijven en instellingen van de gemeenten Apeldoorn, Epe, Lochem, Voorst en Zutphen. Tribuut verzorgt het opleggen en innen van alle gemeentelijke belastingen voor deze gemeenten en ook de waardering van onroerende zaken volgens de Wet Waardering Onroerende Zaken (WOZ).

Deel dit artikel