Vanaf dinsdag 16 februari valt het aanslagbiljet voor gemeentebelastingen bij u op de deurmat. Bent u aangesloten op MijnOverheid, dan ontvangt u het digitale aanslagbiljet in uw berichtenbox eerder, namelijk vanaf maandag 15 februari.

Het aanslagbiljet wordt verstuurd door Tribuut, het belastingcentrum voor alle inwoners, bedrijven en instellingen van gemeente Apeldoorn, Epe, Lochem, Voorst en Zutphen. Tribuut verzorgt het opleggen en innen van alle gemeentelijke belastingen. Net als de waardering van onroerende zaken volgens de Wet Waardering Onroerende Zaken (WOZ).

Klopt uw aanslagbiljet niet?

Denkt u dat de WOZ-waarde of andere zaken op het aanslagbiljet niet kloppen? Neem dan contact op met Tribuut. Zij beantwoorden vragen en zorgen dat eventuele onjuistheden, bijvoorbeeld in de vastgestelde WOZ-waarde, zo snel mogelijk worden hersteld.

WOZ-waarde

Als u dat wenst, maakt Tribuut voor u een belafspraak met een van hun taxateurs. De taxateur kijkt samen met u naar de WOZ-waarde. Als blijkt dat dit niet juist is, dan wordt dat kosteloos, snel en eenvoudig aangepast. Het indienen van een bezwaar is daardoor niet meer nodig.

MijnTribuut

De website van Tribuut biedt de mogelijkheid om met uw DigiD in te loggen op een persoonlijke MijnTribuut pagina. Bijvoorbeeld om een taxatieverslag op te vragen, via iDEAL te betalen, uw rekeningnummer te wijzigen of automatische incasso aan te vragen.

Bereikbaarheid

Tribuut is van maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 17.00 uur en op vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur telefonisch bereikbaar op (055) 580 22 22. Een e-mail kunt u sturen naar info@tribuut.nl.

ยป Lees ook Van inhoud naar gebruiksoppervlakte (pdf, 1.165 KB) 

Deel dit artikel