Werkzaamheden Traverse Eefde Zuid gaan fase 2 in. Fase 1 van de werkzaamheden aan de Traverse in Eefde zit er bijna op. Daarna start aannemer Schagen Infra met fase 2. Zij leggen vanaf 2 mei 2022 een rotonde aan op de kruising Doctor van de Hoevenlaan – Zutphenseweg – Schoolstraat.

De verwachting is dat de rijbaan van de rotonde en aansluitende wegen voor het pinksterweekend, 5 en 6 juni, gereed zijn. Daarna werkt de aannemer nog circa twee weken aan de afrondende werkzaamheden rondom de rotonde. Naar verwachting is half juni alles gereed.

Bereikbaarheid Eefde

  • Aan de westzijde van de nieuwe rotonde, dat is aan de kant van woonzorgcentrum Het Spijk, legt de aannemer een tijdelijke weg aan. Hierdoor blijft verkeer tussen Eefde-Zuid en Eefde-Noord mogelijk.
  • Doorgaand verkeer (zonder herkomst of bestemming in Eefde) leiden we nog steeds om via de rondweg N348.
  • De Schoolstraat is tijdens deze fase niet bereikbaar vanaf de nieuwe rotonde en sluiten we dus af. Bewoners kunnen omrijden via de Rustoordlaan.

Meer informatie

Aan- en omwonenden ontvingen een brief over deze werkzaamheden. Wilt u ook op de hoogte blijven? De aannemer stuurt wekelijks projectupdates via de app ‘Schagen Infra’. Als u klikt op ‘Traverse Eefde’ volgt u het project.

 

Deel dit artikel