Onze gemeente is een groene, natuurlijke gemeente in de Achterhoek. Ze bestaat uit 11 charmante dorpjes en een authentiek en historisch stadje. Het fraaie coulisselandschap heeft indrukwekkende bomenrijen zien, zacht kronkelende beken en prachtige landhuizen.

Fraaie overnachtingsmogelijkheden nodigen u uit tot een verblijf. Er zijn mooie wandel- en fietsroutes. Ook vindt u hier mooie evenementen en voldoende mogelijkheden voor sportieve activiteiten.

Eigenzinnig Lochem

De website van Eigenzinnig Lochem (VVV Lochem) vertelt u alles over ondernemerschap, toerisme, recreatie, kunst en cultuur binnen onze gemeente.

Stichting Achterhoek Toerisme

De Stichting Achterhoek Toerisme verzorgt voor ons de toeristische informatie, de lokale promotie en projecten op het gebied van toerisme en recreatie. Op de website Stichting Achterhoek Toerisme vindt u leuke attracties en evenementen. Maar ook activiteiten in de buitenlucht en interessante musea.

Circulus-Berkel

Circulus-Berkel onderhoudt voor ons de toeristische paden.

Beleid

We voeren geen actief beleid op recreatie en toerisme. Eigenzinnig Lochem, Stichting Achterhoek Toerisme en Circulus Berkel voeren taken uit op het gebied van recreatie en toerisme voor ons uit.