Welke verkiezingsthema’s vindt u belangrijk?

logo LochemSpreekt

14 februari 2018

Op 19 maart 2018 is er een verkiezingsdebat in het gemeentehuis van Lochem. De zeven partijen die meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen gaan dan met elkaar in gesprek. Als inwoner van Lochem kunt u bepalen waar het debat over gaat. Dit kunt u aangeven via het inwonerpanel van de gemeente, Lochem Spreekt.

De politieke partijen van Lochem zullen tijdens het debat drie thema’s met elkaar bespreken. De meest genoemde thema’s uit de vragenlijst zullen daarin niet ontbreken. Ook vragen wij u of u tijdens het debat een inleiding wilt geven op het thema dat u belangrijk vindt. Het debat begint om 20.00 uur en is openbaar. U kunt het debat live volgen via www.lochem.nl.

Doet u al mee aan Lochem Spreekt?

Geeft u graag uw mening over belangrijke zaken die onze mooie gemeente aangaan? Meld u dan aan voor het digitaal inwonerpanel Lochem Spreekt op www.lochemspreekt.nl. Meedoen is gratis, kost weinig tijd en u hoort altijd als eerste de uitkomst.

Hoe kunt u meedoen?

Iedereen vanaf 16 jaar die in onze gemeente woont, werkt en/of onderneemt, kan meedoen. Heeft u kennissen, vrienden of familie in onze gemeente? Nodig hen dan ook van harte uit om mee te doen. Hoe meer mensen meedoen, hoe beter!

  • Ga naar www.lochemspreekt.nl
  • Meld u gratis aan
  • U ontvangt een e-mail zodra er een onderzoek start; dat is half juli.

Hoe werkt het?

Als panellid ontvangt u gemiddeld 4 keer per jaar een korte online vragenlijst. Invullen gaat eenvoudig en kost u per keer ongeveer 5 tot 10 minuten. Per keer beslist u of u wilt meedoen. U ontvangt altijd als eerste de uitkomsten van het onderzoek per e-mail, en u hoort wat de gemeente daarmee doet.

Liever meedoen per post?

Wilt u meedoen, maar liever op papier? Dat kan natuurlijk ook. Neem dan contact op met Moventem, het onderzoek- en adviesbureau dat het panel beheert, telefoon (0575) 76 02 27. U krijgt dan de vragenlijst en de uitkomsten van ieder onderzoek toegestuurd op uw huisadres.