Vijfde burgerpeiling LochemSpreekt van start

logo Lochem Spreekt

4 juni 2018

Op maandag 4 juni is de vijfde burgerpeiling Lochem Spreekt van start gegaan. Onder de vlag van Lochem Spreekt peilt de gemeente de mening van inwoners over leefbaarheid en veiligheid in hun buurt, de communicatie en dienstverlening van de gemeente en de inspanningen die de gemeente doet om inwoners mee te laten doen. Inwoners kunnen tot 28 juni deelnemen aan de peiling.

Medio september 2018 zijn naar verwachting de resultaten bekend en in te zien op www.lochem.nl en  www.lochemspreekt.nl. De resultaten zijn dan ook te vinden op het dashboard op www.waarstaatjegemeente.nl.

Meedoen aan Lochem Spreekt?

Iedereen vanaf 16 jaar die in onze gemeente woont, werkt en/of onderneemt, kan meedoen. Aanmelden gaat als volgt: Ga naar www.lochemspreekt.nl, aanmelden is gratis, de deelnemers krijgen een e-mail zodra er een onderzoek start. Meedoen kan ook op papier.

Hoe werkt het?

Panelleden krijgen gemiddeld 4 keer per jaar een korte online vragenlijst. Invullen gaat eenvoudig en kost per keer ongeveer 5 tot 10 minuten. Per keer beslissen panelleden of zij willen meedoen. Zij ontvangen altijd als eerste de uitkomsten van het onderzoek per e-mail, en horen wat de gemeente daarmee doet.