N346 Lochem-Zutphen woensdag 17 mei dicht!

tekst n346

16 mei 2018

Tussen april en eind juni 2017 is het asfalt op de N346 tussen Warnsveld en Lochem vervangen. Er zijn in het nieuwe asfalt echter oneffenheden voelbaar. De meest hinderlijke wil de provincie donderdag 17 mei a.s. laten verwijderen.

De oneffenheden bevinden zich vooral op het deel tussen de rotonde met de rondweg Leesten (Warnsveld) en zwembad de Beemd in Lochem. Op 7 locaties laat de provincie het asfalt vervangen zodat het wegdek weer vlak gemaakt kan worden. Daarnaast heeft er een ongeluk plaatsgevonden waardoor er ook schade aan de weg is ontstaan. Dit wordt ook hersteld.

Bereikbaarheid

De werkzaamheden vinden plaats op donderdag 17 mei 2018 tussen 6.00 en 22.00 uur. Vanwege de veiligheid voor weggebruikers en wegwerkers is het noodzakelijk tijdens de werkzaamheden de weg af te sluiten. Voor beide richtingen geldt een omleiding. Deze gaat via Vorden - Ruurlo - Borculo naar Lochem of via Gorssel over de A1 naar Lochem en wordt met borden aangegeven. De provincie zet verkeersregelaars in.

Daarnaast worden dezelfde dag 2 drempels vervangen op de parallelweg omdat deze te steil zijn aangelegd. Landbouwverkeer wordt ter hoogte van deze werkzaamheden naar de rijbaan geleid. Fietsers en aanwonenden kunnen gewoon gebruik maken van de parallelweg.