Energiecafé tot nader order uitgesteld

In verband met maatregelen tegen het coronavirus, hebben we besloten de Energiecafés tot nader order uit te stellen.

Lees hier het nieuwsbericht over het uitstel

Blijf op de hoogte

Heeft u zich nog niet aangemeld voor een energiecafé? En wilt u wel informatie ontvangen?, laat dan uw naam, woonplaats en e-mailadres achter. 

Dan houden wij u op de hoogte over de ontwikkelingen en nieuwe data. Had u zich al opgegeven dan houden we u ook op de hoogte, u hoeft u hier niet nogmaals te registreren.

Aanmelden info Energiecafé

Aanmelden voor informatie

Factsheets over energie en klimaat

Hieronder kunt u vijftien samenvattingen bekijken die speciaal voor de energiecafés gemaakt zijn.

Wat houdt het Energiecafé in?

Het Energiecafé bestaat uit een talkshow en het Energieplein. De talkshow heeft de sfeer van het televisieprogramma De Wereld Draait Door. Onze presentator ontvangt de gasten: mensen uit uw buurt, (ervarings)deskundigen en mensen van de gemeente. Uw dorpsraad en burgerenergiecoöperatie LochemEnergie werken mee aan de Energiecafés en dragen de gasten aan.

Na de talkshow, bent u van harte welkom op ons Energieplein. U kunt hier zelf in gesprek met mij als wethouder duurzaamheid en met de andere gasten. Ook vindt u op het Energieplein informatie over hoe u energie kunt besparen en opwekken.

Klaar voor een schone toekomst

We zien u graag bij een van Energiecafés. Samen maken we de overstap naar schone energie en kunnen we klimaatverandering tegen gaan. Het is een moeilijke opgave. Maar het kan. Als iedereen meedoet.